Moet ik een Woolsocks-gebruiker zijn om de giftcard die ik heb ontvangen in te wisselen?

Als je een giftcard van een vriend of geliefde hebt ontvangen, is het niet nodig om je als Woolsocks-gebruiker te registreren om er gebruik van te maken.

De persoon die de giftcard voor je heeft gekocht, zal deze met je delen door een link te sturen. Ze kunnen dit delen via berichtkanalen of via e-mail. Jij als ontvanger kunt op de link klikken en aangeven naar welk e-mailadres je de giftcard wilt laten sturen. Na bevestiging stuurt Woolsocks de giftcard naar het door jou opgegeven adres.

Je kunt er echter ook voor kiezen om de giftcard toe te voegen aan je Woolsocks account als je die hebt en zo al je giftcards gemakkelijk bij de hand te houden in de app.

Vanaf hier kun je deze invoeren op de website van de winkelier om de giftcard in te wisselen en uit te geven!