Hoe gebruik ik cashback?

Zodra je Cashback beschikbaar is in je Cashback Sock, kun je het overmaken naar een van de volgende drie bestemmingen:

1. Naar een van je rekeningen. Jouw IBAN zal nodig zijn om deze overdracht uit te voeren.
  2. Naar jouw Savings Sock rekening, waardoor je profiteert van 3% positieve jaarlijkse bonus.
  3. Naar een van de fondsenwervers van jouw keuze. Je kunt al jouw Cashback of een deel ervan doneren.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Hoeveel Cashback ontvang ik?

Hoe kan ik Cashback verdienen?