Bruikbaarheid van PIN-code

Om een Woolsocks account te openen, dien je een 6-cijferige PIN code aan te maken. Je zult je PIN code gebruiken om in te loggen en gebruik te maken van onze diensten.

Zorg ervoor dat je een unieke PIN code aanmaakt die je alleen voor Woolsocks gebruikt.

• Deel jouw PIN-code nooit en schrijf deze ook niet op.
  • Als je jouw PIN-code vergeet, is het mogelijk om deze te resetten.
  • Als je apparaat biometrie ondersteunt, kun je dat ook gebruiken om nog sneller in te loggen.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Wat gebeurt er als ik een verkeerde pincode invoer?

Welke documenten kan ik gebruiken om mijn identiteit te verifiëren?

Als je meer hulp nodig hebt, kun je op deze link klikken om ons een verzoek te sturen.