Hoe verbind ik mijn bankrekening?

Om de verbinding met jouw bankrekening te starten moet je jouw bank vinden in de lijst die beschikbaar is in "Mijn rekeningen":

Als je het gevonden hebt, moet je via de Woolsocks app inloggen bij je bank en toestemming geven aan onze partner, BudgetBakers, om je transacties te lezen. Dit wordt gedaan als een veiligheidsmaatregel. Woolsocks zal geen enkele betaling of overschrijving in jouw naam initiëren.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Hoe verwijder ik een bankrekening uit de app?

Waar kan ik de geschiedenis van mijn uitgaven in een bepaalde categorie zien?

Hoe kan ik een transactiecategorie wijzigen?