Wat gebeurt er met mijn Cashback als ik mijn bestelling terugstuur?

Cashback wordt alleen toegekend voor succesvolle aankopen. Er worden geen annuleringen of retourzendingen geaccepteerd.

Als de winkel een van de genoemde gebeurtenissen vaststelt, ontvang je jouw cashback niet. In het geval van een Directe Uitbetaling zal Woolsocks deze opeisen, of toekomstige Cashbacks inhouden om de schuld te dekken.

Woolsocks raadt aan dat je, bij het ruilen van artikelen, je jouw bestelling annuleert en een nieuwe transactie aangaat, uiteraard afhankelijk van het annuleringsbeleid van elke winkel.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Waarom is mijn Cashback Sock leeg?

Kan ik aankopen doen met het geld in mijn Cashback Sock?