Wat gebeurt er met mijn cashback als ik me afmeld bij Woolsocks?

Als je besloten hebt je af te melden, moet je je cashback overmaken naar een van je bankrekeningen.

Het is niet mogelijk om cashback onder de €1 op te nemen.

Als je spaargeld hebt in een Saving Sock, vragen we je dit spaargeld zelf over te maken naar je bankrekeningen, aangezien wij dit geld niet mogen overmaken.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Kan ik aankopen doen met de tegoeden in mijn Cashback Sock?

Kan ik op regelmatige tijdstippen een bepaald percentage van de cashback naar mijn verbonden rekening overmaken?