Waarom kan ik het openen van de Saving Sock niet afmaken?

Als je het proces om jouw Savings Sock te openen niet kunt voltooien, controleer dan of je aan de voorwaarden voldoet. De belangrijkste redenen waarom je niet verder kunt gaan met het openingsproces zijn:

 

  • Je bent niet ouder dan 18 jaar.
  • De dienst wordt niet aangeboden in het land waar je woont.
  • Je voldoet niet aan de criteria om een bankrekening te kunnen openen.


Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Hoe kan ik mijn Saving Sock afsluiten? 

Is er een minimum inleg voor de Saving Socks?

 

Als je verdere hulp nodig hebt, klik dan op deze link om ons een verzoek te sturen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1

Artikelen in deze sectie

Zie meer