Waarom zou ik een Savings Sock openen?

Het openen van een Cashback Sock geeft je de mogelijkheid om jouw spaardoelen sneller te bereiken. Wij geven een bonus van 3% per jaar voor alle transfers gemaakt vanuit jouw Cashback Sock. Je kan 10 sub-Savings Socks openen (met dezelfde IBAN) voor elk van jouw spaardoelen. Hoewel jouw Savings Socks gescheiden zijn van de rest van jouw geld, heb je altijd direct toegang tot jouw spaargeld.

Een andere pagina die je misschien interessant vindt:

Hoeveel Savings Socks kan ik openen?