Ontvang ik een bevestiging van de opzegging?

Je ontvangt een bevestigingsmail zodra jouw abonnement succesvol is opgezegd. Wij raden je aan jouw spam-inbox te controleren als je geen bevestigings e-mail in jouw inbox kunt vinden. 

 


Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Ik kan mijn klantnummer niet vinden, en het verschijnt als een verplicht veld om de opzeggingsbrief te genereren, is dit nummer verplicht?

Hoe kan ik de status van mijn annulering volgen?

 


Als je verdere hulp nodig hebt, klik dan op deze link om ons een verzoek te sturen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie

Zie meer