Hoe kan ik de Algemene Voorwaarden controleren van een contract dat ik wil opzeggen?

De Algemene Voorwaarden zijn afhankelijk van het contract van het bedrijf waarop je bent geabonneerd. Woolsocks heeft geen toegang tot deze informatie. 

 


Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Ik kan mijn contract niet vinden om de algemene voorwaarden te bekijken, kan ik me nog steeds uitschrijven? 

Hoe lang duurt het om mijn opzegging te verwerken?

 


Als je verdere hulp nodig hebt, klik dan op deze link om ons een verzoek te sturen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie

Zie meer