Wanneer ontvang ik mijn Cashback?

Nadat je een aankoop hebt gedaan en de transactie is geregistreerd in je Cashback Sock, duurt het normaal ongeveer twee weken om je Cashback betaling te ontvangen. In sommige gevallen kan er een langere wachtperiode zijn.

Woolsocks biedt je de optie om Directe Uitbetaling te gebruiken. In dat geval zul je de Cashback direct ontvangen. Controleer de Algemene Voorwaarden van de winkel om te zien of je aankoop in aanmerking komt voor Directe Uitbetaling.

Als jouw cashback op de geschatte datum nog niet aangekomen is of je de de transactie drie werkdagen na je aankoop nog steeds niet in jouw Cashback Sock ziet, klik dan op deze link. We kunnen je verder helpen met het beantwoorden van je verzoek.

Wat is Directe Uitbetaling en hoe werkt het?

Directe Uitbetaling gebruik