Gemiddeld duurt het ongeveer 60 dagen om Cashback in je Cashback Sock te ontvangen. We weten dat dit een lange tijd is, dus Woolsocks biedt je de optie om directe uitbetaling te activeren.

Dankzij deze functie heb je je Cashback binnen enkele minuten en helemaal gratis!

Met andere woorden, Woolsocks geeft je de Cashback op voorhand. Dit betekent dat Woolsocks de directe uitbetaling zal terugvorderen als de cashback uiteindelijk door de winkel wordt geweigerd.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Direct Uitbetalen gebruiken

Waarom kan ik Directe Uitbetaling niet gebruiken?