Ik wil dat Woolsocks al mijn gegevens verwijdert nadat ik mijn account heb afgesloten

Woolsocks zal al jouw gegevens verwijderen zodra je hebt besloten om jouw account te sluiten.

Als je jouw account wilt verwijderen, moet je naar de profielsectie gaan, en dan scrollen naar de 'Verwijder je account' knop onderaan de pagina.

Je wordt doorgestuurd naar een formulier om verder te gaan met de afsluiting: jouw basisinformatie zoals volledige naam, e-mail en de reden waarom je jouw account wenst te annuleren, zullen worden gevraagd.

Ons team zal jouw verzoek ontvangen en al jouw gegevens verwijderen. Je feedback zullen we gebruiken voor verbeteringen.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Kan ik mijn Inzichten exporteren naar Excel?

Wat is een referentieveld?