Wat gebeurt er als ik de verkeerde PIN-code invoer?

Om toegang te krijgen tot jou Woolsocks account, zal het systeem je vragen om jouw PIN-code in te voeren. Maak je geen zorgen als je een onjuiste code hebt ingevoerd, je kunt het later opnieuw proberen! Vergeet niet dat er een time-out periode is voor onjuiste invoer, deze tijden staan hieronder vermeld.

• 1e blok: 30 seconden
  • 2e blok: 1 minuut
  • 3e blok: 3 minuten
  • 4e en 5e blok: 30 minuten

Nadat je vijf keer een onjuiste PIN-code hebt ingevoerd, worden de time-outperioden opnieuw ingesteld. Dit betekent dat je na jouw vijfde poging 30 seconden moet wachten om het een zesde keer te proberen, enzovoort.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt zijn:

Gebruik van PIN-codes

Waarom heb je mijn mobiele nummer nodig?