Hoe verbind ik mijn bankrekening aan de app voor de eerste keer?

Om je bankrekening voor de eerste keer te verbinden moet je de volgende stappen doorlopen:

1. Open de Woolsocks app. Tijdens het aanmelden wordt je gevraagd om jouw bankrekening te verbinden.

2. Kies het land van je bankrekening.

3. Vind je bank.

4. Ga akkoord met de algemene voorwaarden van BudgetBakers. (BudgetBakers s.r.o. is onze partner die de bankverbinding tot stand brengt, en is een geautoriseerde Rekening Informatie Diensten Aanbieder).

5. Machtig je bank om verbinding te maken met BudgetBakers.

Als je meerdere rekeningen hebt bij de bank, selecteer dan de rekeningen die je wilt gebruiken met Woolsocks. Nu kun je een andere bankrekening koppelen, of je bent klaar!

Je kan bijna elke bank in jouw land aansluiten. Het is echter mogelijk dat jouw bank nog niet beschikbaar is. Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en ons te vertellen welke bank je gebruikt. Wij zullen ons best doen om deze toe te voegen aan de Woolsocks app!

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Hoe verwijder ik een bankrekening uit de app?

Kan ik mijn Inzichten exporteren naar Excel?