Waarom kan Woolsocks mijn bankrekeningtransacties lezen?

Zodra je toestemming geeft stelt de PSD2 licentie de Woolsocks app in staat om verbinding te maken met je bankrekening en je transacties te lezen. Met behulp van deze gegevens kan Woolsocks je allerlei producten en diensten aanbieden, zoals gepersonaliseerde cashbackdeals, en slimme inzichten in je  financiën, zodat je meer geld kunt besparen. Woolsocks kan bankrekeningtransacties lezen dankzij de PSD2-licentie van onze partner BudgetBakers. Woolsocks kan geen andere handelingen verrichten met de rekening.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt zijn:
Wie heeft toegang tot mijn transacties?
Zijn mijn gegevens veilig in Woolsocks? (GDPR)