Hoe kan ik een sub-rekening openen?

Het openen van een sub-rekening is eenvoudig. Klik het + tekentje naast jouw hoofdspaarrekening en volg de stappen.

Je kunt tot 10 actieve sub-rekeningen tegelijk hebben en 30 sub-rekeningen in totaal (actief + inactief). Je kunt ze zelfs personaliseren door een eigen naam in te stellen, je eigen foto te uploaden en een streefdatum en -bedrag in te stellen.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Heb ik tegelijkertijd toegang tot mijn Saving Socks op andere apparaten?

Hoe stort ik geld in mijn Savings Sock?