Hoe kan ik mijn cashback claimen?

Nadat je een aankoop hebt gedaan en de transactie is geregistreerd in je Cashback Sock, kan het ontvangen van de cashback betaling tot 60 dagen duren. Je kan ook de optie 'Directe Uitbetaling' gebruiken om je Cashback direct te ontvangen.

Als je een aankoop hebt gedaan en je hebt je Cashback niet binnen deze 60 dagen ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Om een Cashbackverzoek in te dienen klik je op deze link en geef je het transactienummer, een aankoopbewijs en het tijdstip door waarop het plaatsvond. Dit klantenservice artikel legt ook de mogelijke redenen uit waarom je Cashback geweigerd zou kunnen zijn.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Wanneer ontvang ik mijn Cashback?
Hoe lang blijft mijn Cashback in mijn Cashback Sock?