Hoe kan ik geld storten in een Saving Sock?

Klik in de app, onder de rubriek "Save", op "Storten". Kies vervolgens de rekening die je wilt gebruiken uit de in Woolsocks aangesloten rekeningen. Voer het bedrag in dat je wilt overmaken en wij incasseren het geld en sturen het naar de spaarrekening. Je kunt ook de datum kiezen waarop je de overschrijving wilt laten plaatsvinden. Je kan ook geld overmaken van een rekening van een derde partij via een bankoverschrijving.

Een ander artikel dat je misschien interessant vindt:

Wat is een periodieke overboeking?