Kan ik een kaart bestellen om mijn Savings Sock als betaalrekening te gebruiken?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om een kaart te koppelen aan jouw Savings Sock. We werken er echter hard aan om deze functie beschikbaar te maken, dus blijf op de hoogte!

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Kan ik mijn Saving Socks tegelijkertijd op andere apparaten openen?

Ik kan het proces voor het openen van een Savings Sock niet voltooien, waarom niet?