Welke documenten kan ik gebruiken om mijn identiteit te verifiëren?

Het openen van een Woolsocks account is zeer eenvoudig.  Tijdens het registratieproces zal het systeem je vragen om een aantal documenten te verstrekken om jouw identiteit te verifiëren. Afhankelijk van je nationaliteit kun je je nationale ID en/of je paspoort gebruiken.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt zijn:

Welke persoonlijke gegevens moet ik indienen om Woolsocks te gebruiken?

Ik wil dat Woolsocks al mijn gegevens verwijdert na het sluiten van de app

Als je meer hulp nodig hebt, klik dan op deze link om ons een verzoek te sturen.

uest.