Als ik de Woolsocks app tijdens het identificatieproces sluit, kan ik hem dan later weer voltooien?

Dat hangt af van het punt waarop je de app sluit. Als je tijdens het verzamelen van de gegevens afsluit, kun je op elk moment terugkomen en verder gaan waar je gebleven was. Als je al was begonnen met de video-identificatie en hebt afgesloten voordat je klaar was, moet je het opnieuw doen.


Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Hoe werkt "Mijn Rekeningen"?

 

Als je verdere hulp nodig hebt, klik dan op deze link om ons een verzoek te sturen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie