Kan ik mijn Savings Socks tegelijkertijd op andere apparaten bekijken?

Ja, je kunt maximaal 5 apparaten tegelijk registreren. Nadat je Woolsocks hebt gestart en jouw Savings Sock hebt ingevoerd, vragen wij je met een bericht om het nieuwe apparaat aan jouw vertrouwde apparaten toe te voegen. Je kunt jouw lijst met vertrouwde apparaten bewerken onder "Geregistreerde apparaten" in de Woolsocks app "Profiel" sectie.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Hoe kan ik mijn Saving Sock sluiten?

Kan ik mijn gegevens wijzigen?