Kan ik een overschrijving plannen tussen mijn Savings Sock en mijn gekoppelde bankrekening?

Ja, dat kan! Om een geplande overdracht tussen jouw Savings Sock en jouw bankrekening in te stellen, volg je deze stappen:

1. Ga naar het "Save" gedeelte van de app en selecteer "Overboeken".
  2. Selecteer de rekening waarnaar je jouw geld wilt overmaken.
  3. Voer het bedrag in dat je wilt overmaken.
  4. Kies de datum waarop je wilt dat de overdracht plaatsvindt en druk op "Doorgaan". Hier kun je ook een betalingsreferentie of beschrijving invullen.
  5. Bevestig door op "Nu uitbetaling verzenden" te drukken. Dit betekent niet dat de betaling meteen zal worden verzonden, het is enkel om te bevestigen dat je wenst dat jouw uitbetaling op de gewenste datum wordt verzonden.
  6. Dat is het! Je zult nu in staat zijn om de bevestiging te zien dat jouw betaling zal plaatsvinden op de datum die je hebt gekozen.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Kan ik een geplande overdracht verwijderen?

Hoe stel ik een terugkerende geplande overdracht in?