Kan ik een geplande transactie annuleren?

Ja, je kunt een geplande overschrijving annuleren. Je kunt jouw transacties zien op het hoofdscherm van jouw account. Daar kan je het tabblad "Gepland" kiezen en je vindt daar al jouw geplande transacties. Selecteer een van hen en je kunt ze bewerken of verwijderen. 


Transaction_overview.jpg

 

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Wat is een terugkerende geplande overschrijving?

Hoe stel ik een terugkerende geplande overschrijving in?

 


Als je verdere hulp nodig hebt, klik dan op deze link om ons een verzoek te sturen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie