Kan ik de aanmelding pauzeren en later terugkomen?

Als je, om welke reden dan ook, besluit jouw aanvraag te pauzeren en later verder wilt gaan, maak je dan geen zorgen. Als je terugkomt kan je verder gaan waar je gebleven was.

 


Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Als ik Woolsocks aanvraag sluit tijdens het identificatieproces, kan ik het dan later afmaken?

Welke persoonsgegevens moet ik indienen om Woolsocks te kunnen gebruiken?

 


Als je verdere hulp nodig hebt, klik dan op deze link om ons een verzoek te sturen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie

Zie meer