Mijn Savings Sock account is geblokkeerd, wat moet ik doen?

Jouw account kan om verschillende redenen geblokkeerd zijn. Deze reden wordt je getoond op het hoofdscherm van jouw account. Informatie over de actie die je moet ondernemen wordt daar ook weergegeven, dus volg de instructies om jouw account te deblokkeren.

 

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Kan ik mijn Savings Sock tegelijkertijd op andere apparaten openen?

Hoe kan ik mijn Saving Sock sluiten? 

 


Als je verdere hulp nodig hebt, klik dan op deze link om ons een verzoek te sturen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie

Zie meer