Wat betekent AML-verificatie?

AML staat voor Anti Money Laundering. Volgens de financiële regels moet onze bankpartner Solarisbank AG regelmatig jouw gebruikersgegevens controleren. Dit werkt eenvoudig: wij brengen je op de hoogte als de vervaldatum nabij is. Als je iets moet bijwerken, kun je dat doen met behulp van 2-factorauthenticatie. Als al jouw informatie up-to-date is, kun je op verifieer tikken om jouw informatie te verifiëren. Houd er rekening mee dat als je niet de AML-controle niet doorloopt, je account zal worden geblokkeerd.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Mijn Savings Sock rekening is geblokkeerd, wat kan ik doen?

Waar kan ik mijn rekeningafschriften vinden?