Ik ben vergeten mijn Tax ID toe te voegen bij de identificatie, wat moet ik doen?

Als je je Tax ID nog niet aan Woolsocks hebt toegevoegd, betekent dit dat je "voeg mijn Tax ID over 90 dagen toe" hebt geselecteerd tijdens het onboarding proces. Maak je geen zorgen, we zullen je op de hoogte brengen wanneer de vervaldatum nadert, maar je kunt je Tax ID op elk gewenst moment toevoegen in de Woolsocks app "Profiel" sectie.

Een ander artikel dat je misschien interessant vindt:

Ik heb meerdere Tax ID's, moet ik ze allemaal toevoegen?