Waarom wordt mij gevraagd om elke transactie te bevestigen?

Een bankrekening beheren (want dat is wat een Saving Sock is) is een serieuze zaak. Wij doen veel moeite om je een veilig en betrouwbaar product te leveren. Dit heeft alleen zin als we de manier waarop een transactie wordt geïnitieerd beveiligen. We vragen om een 2-factor authenticatie om fraude te voorkomen en om zeker te zijn dat jij het bent.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Ik ben vergeten mijn Tax ID toe te voegen bij identificatie, wat moet ik doen?

Waarom moet ik een naam van een rekeninghouder toevoegen?