Hoe werken Auto Rewards?

Om een Auto Rewards te ontvangen zal je eerst moeten controleren of je eerst tenminste één bankrekening met een IBAN hebt aangesloten op het onderdeel "Rekeningen" van de app. Zorg ervoor dat je deze gekoppelde bankrekening gebruikt telkens wanneer je een Auto Reward wilt ontvangen.

Telkens wanneer je een aankoop doet in een van onze deelnemende winkels, ontvang je een Auto Rewards bovenop je Cashback. De Auto Rewards wordt onmiddellijk bijgeschreven op jouw Cashback Sock en zal verschijnen binnen twee dagen. Zowel aankopen in de winkel als online aankopen komen in aanmerking voor Auto Rewards.

Beloningstarieven variëren per handelaar, je kunt een volledige lijst vinden in de Auto Rewards sectie van de app. Je komt in aanmerking om tot €1 per transactie te ontvangen, met een maximum van €5 per maand. De Auto Rewards-sectie zal je ook laten zien hoeveel van de €5 je al verdiend hebt voor de maand.

Nadat je Auto Rewards voor de eerste keer hebt ingeschakeld, wordt een speciale eenmalige beloning gegeven voor jouw eerdere aankopen. Op basis van al jouw in aanmerking komende Auto Reward transacties in de afgelopen 90 dagen kan een maximum van €5 worden ingewisseld in jouw Cashback Sock.