Kan ik winkelen met Cashback op mijn computer?

Alleen aankopen die via de Woolsocks App zijn gedaan komen in aanmerking voor Cashback.

Op onze website kun je bladeren door een aantal van de Cashback deals die we aanbieden, maar je moet de App hebben gedownload op je iOS- of Android-apparaat voordat je een aankoop doet. Download Woolsocks in de App Store of Google Play, en begin met het verdienen van Cashback!

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Welke winkels zijn beschikbaar op de Woolsocks app?

Hoe verdien ik cashback?