Ik ben vergeten mijn BSN toe te voegen tijdens het registratieproces. Wat moet ik nu doen?

In de Savings Sock onboarding flow, heb je misschien gekozen voor "voeg mijn BSN toe binnen 90 dagen".


Wij zullen je op de hoogte brengen wanneer de vervaldatum nabij is, maar je kunt het op elk moment toevoegen in de sectie "Profiel" binnen de Woolsocks app.

 

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Ik heb meerdere BSN-nummers, moet ik ze allemaal toevoegen?

Waarom moet ik mijn adres doorgeven?

Als je verdere hulp nodig hebt, klik dan op deze link om ons een verzoek te sturen.

 
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie

Zie meer