Waarom heb ik geen Auto Rewards voor mijn transactie ontvangen?

Woolsocks geeft je automatisch een Auto Reward voor alle in aanmerking komende transacties, zowel in de winkel als online aankopen. Om in aanmerking te komen voor een Auto Reward, moet jouw transactie aan de volgende criteria voldoen:

• De Auto Reward-transactie moet zijn gemaakt met een bankrekening die is aangesloten op de Woolsocks-app.
  • De Auto Reward-transactie is gedaan bij een deelnemende handelaar. Deze lijst van handelaren is beschikbaar in de "Cashback" sectie in de Woolsocks app.
  • De Auto Reward voor deze transactie is nog niet ontvangen en je hebt de €5 maandelijkse limiet nog niet bereikt.
  • De Auto Reward-transactie mag niet eerder zijn gedaan dan drie maanden voordat je je hebt aangemeld voor Woolsocks.

Als jouw aankoop aan deze criteria voldoet maar je geen Auto Reward hebt ontvangen, kun je een claim indienen door de stappen in dit artikel te volgen. Voordat je jouw gemiste Auto Reward claimt dien je er rekening mee te houden dat jouw transactie ten minste drie werkdagen voor je claim moet hebben plaatsgevonden, en dat de betalingsstatus "Goedgekeurd" moet zijn.

Je ontvangt misschien minder Auto Rewards dan je had verwacht omdat je donaties hebt geactiveerd als één van je Cashback bestemmingen. Houd er rekening mee dat Auto Rewards evenredig verdeeld worden tussen je actieve Cashback bestemmingen. Je kan hier meer terugvinden over donaties.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Hoe werken Auto Rewards?

Hoe kan ik mijn bankrekening verbinden?